You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
GigaRent Logo

PREDSTAVUJEME PRODUKT PAYLESS CAR GIGARENT!

Predaj auta sa uz neoplati. Dlhodoby prenajom auta je vyhodnejsi ako operativny lízing.
Payless car Rental Vám prináša fantastickú novinku – produkt GIGARent! S GIGA ponukou, GIGA službami a za GiIGA ceny.

Payless car GIGARent je služba prenájmu nového auta priamo z výroby, dostupná úplne pre každého. Súkromnú osobu, živnostníka, jednoosobovú s.r.o., stredné podniky či veľké korporáty.

Kompletná ponuka vozidiel je dostupná na webe a celý proces objednania vozidla je tak isto výhradne online cez túto platformu. V ponuke nájdete vozidlá od kategórie vhodnej do mesta až po autá v kategórii SUV, či úžitkové vozidlá. Každé vozidlo má pekne popísanú jeho výbavu, technické parametre, v galérii si môžete pozrieť jeho fotografie prípadne videá.

Viazanosť vozidiel je na 6, 12 alebo 18 mesiacov. Rovnako si môžete vybrať z troch ponúkaných nájazdov kilometrov.

Payless Car GIGARent budete čerpať nasledujúce výhody:

  • Skvelé ceny: Čím dlhšie si auto prenajímate, tým viac ušetríte. Flexibilita je hlavnou devízou programu a ak hľadáte alternatívu operatívneho leasingu, dlhodobý prenájom prostredníctvom Payless Car GIGARent je tou správnou voľbou, navyše s uvedením na trh budú súvisieť mnohé akcie, zľavy, limitované ponuky či súťaže.
  • Obľúbené autá: Favorizovaný výber osobných aj úžitkových vozidiel pre fyzické aj právnické osoby, ktorý budeme počas roka obohacovať a rozširovať.
  • Rýchlosť vybavenia: Vozidlá sú pred-objednané, skladom a k dispozícii ihneď, máte ich tak bez čakania i stresu.


Počas prenájmu musíte myslieť snáď len na to, aby ste nezabudli natankovať či doliať vodu do ostrekovačov. Inak máte všetky služby a benefity súčasťou programu:

- kompletné poistenie PZP a KASKO
  • - servis a údržba
  • - prezúvanie vozidla
  • - prihlásenie a odhlásenie vozidla
  • - financovanie vozidla
  • - znehodnotenie vozidla
  • - diaľničná známka platná pre SR
  • - asistenčné služby.

Všetky naše balíčky sú výhodne nastavené v prospech Vás, nášho zákazníka. S GIGARent-om dlhodobo šetríte na výške mesačných splátok, ktoré môžete investovať do zábavy či dovolenky s rodinou. Náš jednoduchý rezervačný systém umožňuje rýchle a ľahké rezervovanie si vozidla, čo celý proces značne zjednodušuje.

Vďaka starostlivému výberu áut v skvelých výbavách a taktiež kvalitnému zákazníckemu servisu, umožňujeme dlhodobý prenájom áut jednoduchým a nákladovo dostupným spôsobom, čím sa snažíme odbremeniť zákazníka od všetkých starostí.

Sme tu pre vás 24 hodín denne, 7 dní v týždni, na našich telefónnych číslach, emailových adresách, na chate alebo nás môžete osloviť cez kontaktný formulár na našom webe. Pýtajte sa, volajte, my sa budeme z Vášho záujmu iba tešiť.

Pre kompletnú ponuku kliknite nižšie. 

PAYLESS CAR GIGA RENT PONUKA