You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
GigaRent Logo

SÚČASNÁ SITUÁCIA PREDAJA AUTOMOBILOV V DIGITÁLNOM SVETE

Ako doba zmenila spôsob predaja vozidiel

2021 sa ukazuje ako mimoriadne sľubný rok. Budeme implementovať množstvo nových technológií, ktoré pridávajú hodnotu predajcom ale aj nakupujúcim a predpokladá sa, že v digitálnom svete dôjde k pozoruhodnému rastu na prenájom áut.

SÚČASNÁ SITUÁCIA PREDAJA AUTOMOBILOV V DIGITÁLNOM SVETE

Automobily v digitálnom svete

Rýchlosť, akou svet prešiel k online nakupovaniu nových áut po vypuknutí pandémie nečakal absolútne nikto. To isté platí aj pre automobilový priemysel, ktorého veľkú časť poháňalo pohodlie pri zadávaní objednávok online v porovnaní s osobnými údajmi začiatkom pandémie.

Medzi mladšími kupujúcimi sa digitálny obchod stal atraktívnym miestom na nakupovanie a prenájom áut.

Menej ako tretina mladších spotrebiteľov chce osobne kúpiť nové auto u autorizovaného predajcu a väčší počet týchto osôb má tiež záujem aj o bezkontaktné služby.


Prenájom v automobilovom priemysle

Automobilový priemysel sa od vzniku pandémie posúva bližšie k modelu, ktorý podporuje pohodlie zákazníka pri vybavení objednávky cez internet. Priemysel aj preto začína implementovať technológie a dáta s cieľom vytvoriť príjemnú skúsenosť pre každého zákazníka a zefektívniť predaje a prenájom automobilov.


Úspech predaja automobilov

Jedným z hlavných faktorov úspechu tejto zmeny sú údaje. O nové dáta absolútne nie je núdza. Najväčšie a najprínosnejšie riešenia súčasnosti zvyšujú spotrebiteľskú skúsenosť a proces predvádzania prostredníctvom digitalizácie všetkých služieb v spoločnosti.

Výsledok? Zefektívnenie procesu, ktorý eliminuje dlhé transakčné časy, zvýši efektívnosť a marže obchodu zatiaľ čo pomôže zákazníkovi nájsť si svoje nové auto. Šikovné, čo poviete?

Ako si ale vybrať to správne auto?  Podľa mňa je najdôležitejšie mať širokú ponuku, aby ste si mali z čoho vybrať.  Ak ste mali kedykoľvek dilemu, nad tým ktoré auto si chcete vybrať, môžete si nájsť autá ihneď k odberu a na vyskúšanie – a to za ceny lepšie ako v operatívnom lízingu.