You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
GigaRent Logo

Nissan Qashqai: Spojenie pôsobivého dizajnu, príjemného výkonu a flexibility bez starostí (nie len) o náklady

Ak hľadáte spoľahlivý a moderný automobil na dlhodobý prenájom, nemusíte hľadať ďalej. Qashqai N-Connecta je verzia, ktorá vám dodáva odvahu.

Nissan Qashqai: Spojenie pôsobivého dizajnu, príjemného výkonu a flexibility bez starostí (nie len) o náklady
Nissan Qashqai, ktorý je novinkou vo flotile Payless Car Gigarent je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá spojenie vysokého výkonu, inteligentnej technológie a efektívneho dizajnu v jednom aute. S ponúkaným automatom a výkonom DIG-T Mild-Hybrid je Nissan Qashqai pripravený na zvládnutie akéhokoľvek dobrodružstva, ktoré vás čaká na cestách.
Dlhodobý prenájom


Nissan Qashqai sa dlhodobo považuje za jeden z najobľúbenejších kompaktných SUV na európskom trhu. Tento model je známy svojim moderným vzhľadom, pôsobivou výbavou a vysoko hodnotenou spoľahlivosťou. Qashqai ako priekopník segmentu crossoverov prináša inovatívny dizajn s moderným LED osvetlením a štýlovými diskami kolies. Flexibilita crossoveru v kombinácii s prémiovým zážitkom je krokom vpred. Qashqai predstavuje dokonalé spojenie.
Nissan Qashqai je vybavený najnovšími technológiami a funkciami, ktoré zabezpečia vašu bezpečnosť, pohodlie a potešenie z jazdy. Nový hybridný systém kombinuje benzínový motor s elektrickým, čo zlepšuje efektivitu a znižuje emisie. To znamená nižšiu spotrebu paliva a šetrnejší vplyv na životné prostredie. Jazdite hladko a efektívne s automatickou prevodovkou, ktorá uľahčí jazdu vo všetkých podmienkach. Vďaka veľkorysému batožinovému priestoru s jednoduchým prístupom si môžete odviesť koho chcete a čo chcete. Priestor pre všetkých a pre všetko, čo je dôležité.



Qashqai ponúka priestorný a pohodlný interiér s kvalitnými materiálmi a ergonomickým dizajnom. Všetko je navrhnuté tak, aby vám poskytlo pohodlie a luxus na dlhých cestách. Zaparkujte jednoducho pomocou virtuálneho 360° pohľadu a detailného zobrazenia na rozdelenej obrazovke s pohľadom vpredu, vzadu a na bokoch pri obrubníkoch. Keď systém v blízkosti vášho vozidla zistí pohybujúce sa objekty, upozorní vás na to.

Bezpečnosť je vždy na prvom mieste. Nissan Qashqai je vybavený modernými bezpečnostnými funkciami, ako je asistent jazdy v pruhoch, inteligentné núdzové brzdenie a mnoho ďalších, ktoré vám pomôžu minimalizovať riziko nehôd a udržať vás a vašich pasažierov v bezpečí. Každý model Qashqai od základnej výbavy je vybavený pokročilou technológiou, ktorá vás ochráni a udrží v bezpečí.

Navyše s hodnotením 5 hviezdičiek Euro NCAP môžete jazdiť so skutočnou istotou. Nissan Qashqai dosiahol najlepší výsledok v triede crossoverov v teste Euro NCAP 2021. Čo to presne znamená? Za ochranu cestujúcich dosiahol skóre 91%, ochrana cyklistov a chodcov 70% a bezpečnostné technológie 95%.


S dlhodobým prenájmom vozidla od Payless Gigarent sa nemusíte obávať žiadnych dodatočných nákladov. Všetky náklady, vrátane poistiek, diaľničnej známky a údržby vozidla, sú zahrnuté v jednej  mesačnej splátke. Ďalšou výhodou je žiadna akontácia. Na prenájom potrebujete iba cca 5% peňazí z hodnoty auta, ktoré pritom slúžia iba ako vratný depozit. Pri leasingu potrebujete štandardne až 30% vlastných zdrojov.

 Nissan Qashqai je výnimočným kompaktným SUV, ktoré ponúka vysoký výkon, modernú výbavu a pokročilé technológie za konkurencieschopnú cenu. V kombinácii s dlhodobým prenájmom od Payless Gigarent získate výhodu komfortu, flexibility a bezpečnosti bez starostí o bežné náklady. Ak hľadáte spôsob, ako mať spoľahlivé vozidlo bez dlhodobých záväzkov, Nissan Qashqai s dlhodobým prenájmom je práve pre vás.


Kontakt
Pre viac informácií a rezerváciu kontaktujte Autopožičovňu Payless Car Rental ešte dnes a prenajmite si svoje vozidlo, ktoré vám prinesie komfort, výkon a štýl na každom kilometri. Volajte na telefónne číslo +421 220 300 099, alebo nám napíšte email na adresu info@paylesscar-gigarent.sk.