You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
GigaRent Logo

OPLATÍ SA V ČASE COVID-19 VOZIDLO KÚPIŤ ALEBO PRENAJAŤ?

V nasej auto pozicovni nájdete pestru ponuku aut na dlhodoby prenajom

V modernej dobe 21. storočia je stále väčším trendom v podnikateľskej, ale aj v súkromnej sfére života vnímať vozidlá skôr ako službu. Najmä v podnikateľskom sektore väčšina firiem prestala vnímať vozidlá ako majetok. Predovšetkým v dobe ochorenia Covid-19, ktoré má bohužiaľ celosvetovo stále rastúcu tendenciu v počte prípadov, pochopili aj tí najväčší optimisti, že sa situácia dokáže ľahko zmeniť zo dňa na deň. Práve kúpa vozidla nie je aktuálne považovaná za najflexibilnejší a finančne správny krok pre spoločnosť či jednotlivca. Tí múdrejší sa práve naopak snažia čo najrýchlejšie zbaviť dlhodobých záväzkov a odbúrať čo najviac nákladov. Preto sa mnohí vzdávajú a odpredávajú svoje majetky, ako napríklad nehnuteľnosti či vozidlá s vidinou rýchlych peňazí, prepúšťajú sa zamestnanci, čím si firmy výrazne znižujú náklady na prevádzku.

A čo je najhoršie, prognózy odborníkov nám nedávajú príliš veľké nádeje na najbližšie obdobie. Nakoľko je mobilita pre takmer každého z nás prioritou, do popredia sa o to rýchlejšie dostáva využívanie vozidla bez toho, aby ste ho vôbec museli vlastniť. Tak isto sa trhu prispôsobujú aj poskytovatelia služieb prenájmu. Vymýšľajú nové flexibilné spôsoby prenájmu vozidiel, aby čo najlepšie splnili požiadavky zákazníka.

Jednou z výhod prenajímania vozidiel je fakt, že nemusíte mať veľký obnos peňazí na to, aby ste si vozidlo zaobstarali. Navyše nájomné, ktoré uhrádzate, nepokrýva celú kúpnu hodnotu vozidla, ale len jeho alikvotnú amortizáciu. Čiže rozdiel medzi kúpnou a zostatkovou hodnotou vozidla v čase jeho vrátenia.


My v Payless Car sa rovnako prispôsobujeme trhu a preto prichádzame s úplnou novinkou – Payless Car Giga Rent. Tento mladý produkt Vám ponúka prenájom nových osobných a úžitkových vozidiel s fixnou viazanosťou 12 mesiacov. Payless Car Rental Giga Rent je tak viac ako výbornou alternatívou ku kúpe vozidla. S cenovými reláciami konkuruje aj kúpe ojazdeného vozidla, pričom my Vám ponúkame vozidlá priamo z výrobného pásu. Okrem alternatívy ku kúpe je flexibilnejším riešením voči operatívnemu leasingu, nakoľko ponúka rovnaké služby zahrnuté v mesačnom nájomnom, ale porovnateľne kratšiu viazanosť. Payless Car Giga Rent je cesta, ako si  jednoducho a lacno zabezpečiť krásne nové vozidlo a začať ihneď jazdiť.

Cieľom programu Payless Car Giga Rent je odbremeniť zákazníka od všetkých povinností, ktoré súvisia s prevádzkou vozidla počas doby jeho vlastníctva. Payless Car Giga Rent je program, ktorým reagujeme na dopyt moderného zákazníka, na základe čoho sa zákazník stáva slobodnejší.

V nájomnom sú zahrnuté nasledovné služby:

  • - nákup a registrácia vozidla
  • - financovanie vozidla
  • - znehodnotenie vozidla
  • - diaľničná známka platná pre SR
  • - poistenie PZP
  • - poistenie HP
  • - fabricky stanovené garančné úkony
  • - celoročné obutie pneumatikami a ich uskladnenie
  • - asistenčné služby
  • - odhlásenie vozidla pri ukončení nájmu
  • - ročný limit kilometrov

Odpoveď na otázku akým spôsobom si obstarať vozidlo určite nie je jednoznačná. No ako sme už spomenuli vyššie, v časoch, kedy naozaj neviete ako sa bude vyvíjať zajtrajší deň, je dôležité hľadieť na svoje výdavky a minimalizovať tak riziko bankrotu. Payless Car Rental Giga Rent Vás od toho rizika drží čo najďalej.

Nechajte odborníkov starať sa za Vás a Vy si užívajte slobodu vďaka prenájmu vozidla.

PAYLESS CAR GIGA RENT PONUKA