You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
GigaRent Logo

PREDSTAVUJEME VÁM Z NAŠEJ PONUKY – CITROEN C4

V každomesačnom diele Vám budeme predstavovať jedno vozidlo z našej ponuky Payless GIGARent, aby ste sa bližšie zoznámili s ich prednosťami, dizajnom či jazdnými vlastnosťami a zároveň Vám vysvetlíme prečo je auto na dlhodobý prenájom cez Payless GIGARent tou správnou voľbou. Nakoľko je prenájom vozidiel stále viac preferovanou voľbou zaobstarania si auta nie len v podnikateľskom, ale už aj súkromnom sektore tešíme sa stále väčšej obľube u našich zákazníkov.

Citroen C4 na dlhodoby prenajom, cenovo vyhodnejsi ako operativny leasing.

Na úvod sme si pre Vás vybrali vozidlo ťažko definovateľnej kategórie. Nazvali by sme ho hybridom kompaktného hatchbacku a mestského SUV. Ide o úplne nový Citroen C4 v dieselovom prevedení s automatickou prevodovkou. Najvyššia dostupná výbava Vám z jazdy vytvorí dokonalý zážitok a so všetkými službami zahrnutými v splátke pochopíte, že dlhodobý prenájom auta je správna voľba pre každého. Poďme si povedať viac.

V ponuke ho nájdete s troma dostupnými mesačnými limitmi kilometrov a troma viazanosťami zmlúv. Celkovo 9 kombinácií s cenou štartujúcou na fantastických 378€ s DPH. Firmy alebo živnostníci teda majú možnosť daň ešte odrátať.

PAYLESS CAR GIGA RENT PONUKA


Nová C4 je dôstojnou pokračovateľkou 92-ročného vývoja kompaktných hatchbackov značky Citroën. Od roku 1928 sa vystriedalo 10 generácií hatchbackov, ktorých sa predalo 12,5 milióna kusov. Citroën C4 má energický a rozhodný postoj. Vysoko posadená kapota, svetelný podpis v tvare písmena V so svetlometmi rozdelenými do dvoch úrovní a chrómované dvojité šípy, ktoré sú pretiahnuté po celej šírke vozidla. Krátke predné a zadné previsy v kombinácii s kolesami s veľkým priemerom (690 mm) a svetlá výška 156 mm, dodávajú vozidlu jedinečný vyvýšený postoj, ktorý je výrazný a rozhodný, „pripravený na vyštartovanie“. So svojim zadným šikmým oknom, aerodynamickým spojlerom a svetlami spojenými lesklou čiernou lištou, nový Citroën C4 ponúka jedinečné, odlišné vyhotovenie v ktorom po prvýkrát vytvára nový svetelný LED podpis v tvare písmena V. Nový Citroën C4 je vybavený odpružením s progresívnymi hydraulickými dorazmi®, ktoré poskytujú dokonalý komfort a pocit jazdy na lietajúcom koberci v prospech pohody na palube, dynamiky a pohodlnej jazdy.

Citroen

Vysoká a široká stredová konzola je navrhnutá tak, aby poskytla priestor pre maximum odkladacích priehradiek. Otvorená nabíjacia zóna, kam možno odložiť smartfón a nechať ho ľahko nabiť, vybavená 2 USB zásuvkami. Veľká úložná plocha pred konzolou s rozdeľovacou roletkou, úzka odkladacia schránka pred rýchlostnou pákou na uloženie rôznych drobných predmetov široká stredová odkladacia schránka s roletkou, pod ktorou sa ukrývajú dva držiaky na nápoje a veľká odkladacia priehradka pod stredovou posuvnou lakťovou opierkou. Veľkorysý zadný vnútorný priestor poskytuje čo najväčší komfort cestujúcim na zadných sedadlách s výborným priestorom na kolená vzadu (198 mm). Okrem toho nájdete vzadu užitočné odkladacie priestory ako schránka v lakťovej opierke či držiaky na nápoje a dve USB zásuvky. So svojim ľahko využiteľným veľkorysým batožinovým priestorom o objeme 380 litrov patrí nový Citroën C4 medzi vozidlá s najväčším batožinovým priestorom vo svojom segmente. Dvojpolohová podlaha umožňuje rozčleniť batožinový priestor, po sklopení zadného sedadla je podlaha úplne rovná. Možno ju nastaviť do šikmej polohy pre ľahšie nakladanie.
PAYLESS CAR GIGA RENT PONUKA


Nový Citroën  C4 ponúka to najlepšie aj z konektivity :

  • - Connect Assist, bezplatná služba lokalizovaných núdzových a asistenčných volaní, dostupná 24 hodín denne, 7 dní v týždni,
  • - Connect Nav, navigačný 3D systém najnovšej generácie,
  • - ConnectedCAM Citroën®:  ďalšie vozidlo Citröen vybavené týmto kamerovým systémom
  • - Dotykový 10’’ displej s hlasovým ovládaním umožňujúci nastavenie parametrov vozidla, prístup k systému multimédií, ale aj k telefónu, klimatizácii a navigácii,
  • - Connect Play, s funkciou Mirror Screen kompatibilnou s Android Auto et Apple CarPlay,
    • - Bezdrôtová nabíjačka na smartfón

Dotykový 10” displej umožňuje ovládať všetky funkcie multimediálneho systému, telefón a navigáciu. Navigačný 3D systém Citroën Connect Nav s hlasovým ovládaním vás informuje na dotykovom displeji a na farebnom head-up displeji o trase.

Park Assist vám pomôže nájsť vhodné parkovacie miesto podľa rozmerov vášho vozidla a  po lokalizácii vhodného miesta automaticky riadi vozidlo na pozdĺžne alebo priečne parkovacie miesto. Vám už ostáva len pridať plyn alebo pribrzdiť. Farebný head-up displej je výborné zariadenie, ktoré vám premieta základné informácie o riadení na priesvitnú lištu v priamom zornom poli vodiča. To sú len príklady, Citroën C4 ponúka až 20 technológií asistenčných systémov riadenia, ktoré zvyšujú bezpečnosť, komfort a pohodu na palube, aby uľahčil vaše každodenné cestovanie a aby vám pomáhal a zaistil bezpečnosť vašich jázd.

Tak čo presvedčili sme Vás? Ak ešte stále nie, čítajte ďalej. V aute naozaj nájdete všetky zo spomínaných dizajnových či systémových vymožeností: Navigácia, vyhrievané sedadlá vpredu, 10 palcový dotykový displej, head-up displej, parkovacie senzory predné a zadné, parkovacia kamera, bezkľúčový prístup a štartovanie, zliatinové disky 18 palcové, metalická farba.







PAYLESS CAR GIGA RENT PONUKA